Privatlivspolitik

Personoplysninger – Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til en person. Ved et terapi- eller coachingforløb hos LivstilsOasen,  indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det kan også ske via kontaktformularen på min hjemmeside. Jeg opfordrer derfor til, at du kun giver mig de mest nødvendige oplysninger via kontaktformularen, og venter med at give mig mere personlige oplysninger til vi mødes.

Personoplysninger – Behandlingsforløb

Når du booker en tid hos mig, enten til et terapi-, healing- eller coaching forløb, vil jeg notere dit navn, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Derudover vil jeg tage noter omkring behandlingsforløbet, og de råd og ord, som du får med på vejen. Jeg vil aldrig notere helbredsoplysninger, eller andre meget private oplysninger.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig og give dig den bedste behandling, samt til brug ved fakturering og betaling af sessioner og forløb.

Periode for opbevaring

Betalingsoplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, hvilket er 5 år. Alle øvrige oplysninger slettes straks efter endt behandling/forløb.

Videregivelse af oplysninger

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Orientering

Under vores første samtale vil jeg orientere dig om, hvilke oplysninger jeg noterer.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@livstilsoasen.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. www.datatilsynet.dk

Dit liv – Din forandring
Hvorfor vente