Chakra analyse

Find dine ubalancer

God at kombinere med Krystal & Reiki Healing samt Fjernhealing. 

Chakra er energicentre i din krop, hvor energien hvirvler rundt som et hjul med høj hastighed.

Chakra blev kortlagt af vismænd fra Indien for mere end 2000 år siden. De blev opdelt i 7 hovedchakra og hvert Chakra repræsentere sin egen energi og farve.

Chakra er med til at definere dig og hvem du er og benyttes også i nogle af de personlighedsteste der findes.

Ifald du er i ubalance i længere tid vises det ofte som en kort- eller længere varig personlighedsændring. Du eller andre oplever du er anderledes end du plejer. Det kan også vises som mindre energi eller overskud i hverdagen. Og på længere sigt sætte sig til psykiske/ fysiske problemer.

Find frem til dine ubalancer og hvor du har dine udfordringer

Ved at lave en Chakra analyse kan vi finde frem til dine ubalance og hvor du har dine udfordringer og derved gøre noget ved dem.

Dine chakra kan være høj i energien (du bruger f.eks dig selv for meget i bestemte situationer) eller for lav i energien (gør at du f.eks kan føle dig fysisk og følelsesmæssigt indesluttet i nogle situationer.

Det kan være svært selv at rette op på ubalancer, da vi ofte har nok at gøre bare med at holde sig selv oven ”vande”. Derfor vil denne form for healing være god til at få dig på sporet så du selv har bedre muligheder for at gøre det der er godt for dig.

Chakra
Chakra

Chakra er energicentre i din krop, hvor energien hvirvler rundt som et hjul med høj hastighed.

Læs om krystalhealing

Dit liv – Din forandring
Hvorfor vente