METAsundhed

Din vej lige nu

(Det din krop fortæller – kan frigøre dig fra dine gener)

METAsundhed handler om at finde dine symptomers rødder, din krop fortæller dig hvor dine fastlåste følelser er, det handler blot om at forstå dine kropssignaler. Når vi bruger visdommen fra din krop, kan du bedre lægge dine symptomer, gamle mønstre, og det kroppen husker bag dig, så du frigøres og lever det liv du ønsker dig. Når vi har fundet årsagen til dine gener, handler det om at vi sammen finder den bedste måde vi kan forløse ubalancen og de fysiske symptomer.

Du lærer at forstå at din krop er en hjælp til at løse gamle eller nye traumer – små som store. Hvad der ligger bag de symptomer du oplever, det kan være sår på kroppen, ondt i bevægeapparatet til symptomer i organer, brækket en knogle, stødt dig på noget eller har det svært psykisk.

Vi finder her ud af hvor det sidder, hvornår og hvad der skete da det opstod og hvilke følelser/overskrifter der hører til dit symptom. Derved kan vi gå ind og arbejde med at finde årsagen og hvornår du blev påvirket som igangsatte at din krop/psyke nu reagere. Efterfølgende kigger vi på hvordan det kan løses, så din krop og dit sind igen kommer i balance.

Et fantastisk redskab til at finde de bagved liggende årsager til dine fysiske symptomer og give dig en hjælpende hånd.

Metasundhed

Find dine symptomers rødder, din krop fortæller dig hvor dine fastlåste følelser er, det handler blot om at forstå dine kropssignaler.

Læs om tankefeltterapi

Dit liv – Din forandring
Hvorfor vente