Krystal & Reiki Healing

Velvære, afslapning og balance

God at kombinere med chakra analyse.

I Krystal-Reiki Healing bruges stene/krystaller og Reiki i samhørighed til åbning af energien for at opnå balance og harmoni i krop og sind.

Krystallerne placeres på bestemte steder på kroppen så du får mest mulig ud af terapien.
Krystallerne stimulere forskellige positive følelser og karaktertræk, så disse fremhæves og du bliver bedre til at bruge dem i hverdagen.

Reiki Healing er optimal energi, balance, afslapning og fokuseret nærvær,  stressens værste fjende, kroppens og sjælens bedste ven.  Igennem arbejdet med krystallerne og healingen på kroppen, vil du kunne opnå en intens fordybelse og selvhealing.

Det er behageligt, afslappende og giver fornyet energi til kroppen.
Stress og jag vil for en stund være glemt….

Hvad er energi – da det kan være svært at forklare da det ikke kan ses

Solenergi er én måde og den bruger mange i dag til opvarmning og strøm.

Bevægelsesenergi er når ting er i bevægelse og kan videreføre denne energi og sætte andre ting i bevægelse.

Porentiel energi er den energi der er i en sammenpresset fjeder eller i ting der ligger højt oppe, når det falder, frigives der energi.

Indre energi er den energi der er gemt i f.eks stof, materialer, sten og krystaller eller hænder. Hvis 2 ting gnides mod hinanden kan det f.eks. give elektricitet/varme.

Prøv at gnide dine hænder mod hinanden (det giver også varme),
prøv herefter at holde dine hænder stille og opad med håndfladerne, du kan nu få en følelse af summen, prikken, varme eller lign.

Det er den energi der bruges i Healing.

Healing er også andre ting, når vi føler venlighed/forståelse eller kærlighed for andre mennesker er det en form for healing.

Noget jeg syntes er vigtigt når jeg giver healing er: selverkendelse, skelneevne, ærlighed, samvittighed samt udmyghed overfor den energi jeg fomidler.

En healing er en formidling af livskraften i vores æterlegeme. Det æteriske legeme er en kopi af din krop og strækker sig nogle centimeter ud fra kroppen.  Du kan se dit eget æterlegeme, når du f.eks kigger på din hånd i mørke foran et stearinlys.
Æterlegemet modtager energi fra bl.a. sollys, kost (urter, grøntsager, frugt og korn), vand fra naturen vi færdes i, fra sten og fra vores egen sjæl.

Sten og Krystallers evne er at udjævne og videreføre energi.

Krystaller anvendes til at transformere, udjævne, koncentrere, forfine og videreføre alle former for energi.
De kan omforme og forstærke energi (kvarts benyttes f.eks i ure, computere, radio, TV)

Øvelse

Stil dig foran forskellige stentyper (hvis du ikke selv har, kan det f.eks være på en stenmesse eller hvis du kender nogen der har stene derhjemme), du vil opleve at du tiltrækkes mere af nogle sten end af andre, dette er fordi hver enkelt sten har hver deres udståling, som vi mennesker også har hver vores, du kan endda ofte opleve at indenfor de samme typer af sten tiltrækkes du lige netop af en bestemt i bunken. Tag f.eks en sten/krystal i hånden, luk evt. øjnene og prøv at mærke stenens energi, nogle gange kan du mærke energien med det samme, andre gange skal der lidt øvelse til.

Prøv at udvælge en af stentyperne du tiltrækkes af evt. flere ifald du ikke kan vælge. Find herefter stenens betydning, enten fra en bog eller via nettet.
Dette kan være meget overraskende og ofte genkendeligt, idet vi ubevidst vælger den stens energi vi har brug for nu og her.

Krystal og sten
Krystalhealing

Healing, energi, afslapning, velvære, balance fysisk/psykisk, mere overskud i hverdagen.

Skab balance

At heale betyder at helbrede og skabe balance ved hjælp af energi, at bringe dig i kontakt med din helhed, fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Læs om chakra analyseLæs om fjernhealing

Dit liv – Din forandring
Hvorfor vente