Hvem er jeg

LivstilsOasen

Lær mig at kende

Jeg hedder Susanne Violaaurora Grønlund, født i sept. 1965. Jeg er bl.a uddannet sygehjælper. I 2005 flyttede jeg til Mols, hvor jeg blev gift og bor idag.

Omdrejningspunktet i LivstilsOasen er helbred, selvudvikling og succes med livet.
Jeg arbejder meget intuitivt og tager udgangspunkt i det hele menneske, Jeg bruger nogle værktøjer som gør det muligt at skabe balance og hjælpe kroppen/psyken, med at heale, det negative den husker.
Der arbejdes med de følelser som ligger i dybet og som kan give blokeringer i nutiden, selvom det er oplevelser der ligger langt tilbage.

Jeg kigger meget ”oppe fra og ned” og det er med til at jeg kan hjælpe dig til at se dit liv, dine kompetencer og evner fra nye vinkler og derved gøre en forskel. Jeg arbejder ud fra at det er vigtigt at styrke dig så du kan skabe dine egne personlige succeser.

Uanset om det er velvære, psykiske/fysiske skavanker, om du ønsker at puste liv i dine drømme, vil have ord på tanker/ følelser eller det der fylder lige nu, så sætter jeg dig i fokus for at skabe sundhed og velvære for dig og derved skabe glæde og succes i dit liv.

Uddannelser
I 2009 stiftede jeg LivstilsOasen og fik designet mit logo, som står for vækst indefra samt vigtigheden af at vi tager vare på os selv.

I 2010 blev jeg uddannet som Livstilskonsulent. Uddannelsen er er en bred vifte af terapimuligheder som kan bruges sammen eller hver for sig

2010 tog jeg Tankefeltterapeut uddannelsen, som er en effektiv og direkte terapi. Det er en terapimetode, som ofte kun er på få sessioner, dvs hurtig og effektiv.

2012 Kursus Øreakupunktur  og Tarotkort
2018 Kursus Grid-Krystaloplæg

I 2020 1. halvår 1. del af uddannelsen Sten & Krystal Terapeut med Reiki (Del 1)  Her arbejdes der endnu dybere med Healing, Sten & Krystaller
2020 2. halvår 2. del af uddannelsen Sten & Krystal Terapeut med Reiki (Del 1+2)
I 2021 1.halvår Tog jeg et weekendkursus med Sten og Krystaller og Healing til forberedelse af Reiki 3.

I 2021 2.halvår Uddannet som METAsundheds Analytikker .
I 2022 1. halvår uddannet som METAsundheds Terapeut .

I 2022 1. halvår Blev jeg uddannet Reiki Master med Sten & Krystaller og healing

Zanne Grønlund

Livstilskonsulent, METAsundhed & Tankefeltterapeut
Sten & Krystal Terapeut med Reiki (Del 1+2+3)

Bestil nu

Dit liv – Din forandring
Hvorfor vente